Whatsapp: + 86-546-8531366

[e-postskyddad]

EN
alla kategorier

Hem>Om oss

Dongying Taihua Petrotec Co.,Ltd.

Dongying Taihua Petrotec Co., Ltd (förkortning för Taihua Petro) är en professionell leverantör av petroleumutrustning för den globala olje- och gasindustrin. Taihua Petro är dedikerade till att tillhandahålla tjänster och produkter av högre kvalitet till våra globala kunder. Vi är medlem i CCOIC (China Chamber of International Commerce) och CCPIT (China Council for the Promotion of International Trade).

Taihua Petrol ligger i Kinas näst största oljefält - Shengli oljefält som också är den största tillverkningsbasen för petroleumutrustning i Kina. Våra huvudprodukter inkluderar borriggkomponenter och tillbehör, hanteringsverktyg, brunnskontrollutrustning, borrsträngar, fiskeverktyg, produktionsmaterial, triplex lerpumpar etc. Alla dessa produkter är API, GOST-certifierade. Vi är också engagerade i tillbehör för borrning av vattenbrunnar av hög kvalitet som borrstavar för vattenbrunnar, trikonborrkronor, höljen i rostfritt stål, Johnson-skärmar, DTH-hammare och bits etc.

Genom kontinuerliga ansträngningar från vår personal har vi redan levererat våra produkter till globala petroleumföretag och borrentreprenörer i Mellanöstern, Nordafrika, Sydamerika, Mellanöstern Asien och några andra länder. På grund av våra "professionella tjänster, konkurrenskraftiga priser, produkter av högre kvalitet, snabb leverans", har vi blivit några av deras tilldelade leverantörer och byggt strategiska partnerskap med dem.

Med "Fokusera på kundernas bekymmer, tillhandahålla de mest konkurrenskraftiga och högkvalitativa tjänsterna och produkterna, skapa långsiktigt värde för kunderna som TAIHUAs uppdrag, är vi fast beslutna att vara din mest pålitliga partner på win-win-basis!

Kostnadseffektiv, hög effektivitet, lågt underhåll och tillförlitlighet är huvuddragen i våra förnödenheter och oavsett dina projekt, oavsett var du befinner dig, kan du lita på vårt löfte om kvalitet, säkerhet och prestanda!